För dig som inte vill göra riktiga tatueringar

Att tatuera sig är något som människor gjort i tusentals år. Idag väljer allt fler att tatuera sig och det är inte längre lika tabu som det tidigare varit. Tatueringar har under 2000-talet gått från att vara något tabu till att vara alltmer socialt accepterat.

I takt med att fler och fler tatuerar sig så blir de också synligare. Från att ha varit något som döljs under kläderna har de gått till något man stolt visar upp. Att göra en tatuering är dock kostsamt, kan göra ont och innebär vissa risker. Om du tycker det hade varit coolt med en tatuering fast du inte vill göra en riktig så finns det gott om alternativ idag.

Beställ en låtsastatuering online

Om du inte vill göra en permanent tatuering på din kropp, eller bara vill ha något för ett speciellt tillfälle är gnuggisar ett perfekt alternativ. De är helt enkelt låtsastatueringar som du applicerar på kroppen där du vill ha den. Motiv, färg och storlek väljer du själv. När du har tröttnat på den är den bara att gnugga bort.

Oavsett om du vill ha en liten tatuering eller en hel sleeve finns det riktigt snygga gnuggisar att använda. Gå in och beställ via nätet idag och testa själv.

Det här inlägget postades i Tattoos, Tips. Bokmärk permalänken.